Robert Keurntjes, filosoof & gesprekspartner"

Robert Keurntjes, filosoof & gesprekspartner

Ik heb filosofie gestudeerd in Nijmegen waar ik me gespecialiseerd heb in cognitiefilosofie (philosophy of mind). Naast mijn universitaire studie heb ik me, m.n. via Tarab Instituut, verdiept in boeddhistische filosofie en psychologie.

Naast kennis leerde ik ook vaardigheden om te lezen, te luisteren en om anderen te begrijpen op basis van hun vragen, hun verhaal en hun vooronderstellingen. En ik leerde om gesprekken in groepen (vergaderingen, brain-storm sessies) tot gezamenlijke denkprocessen te vormen. Waarbij niet het uitwisselen van argumenten centraal staat maar het bundelen van argumenten zodat er een gezamenlijke conclusie getrokken kan worden.

Ik werk op het moment als zelfstandig onderzoeker en filosoof, en af en toe als klusjesman/meubelmaker. Vroegere werkzaamheden bestonden o.a. uit leidinggevende in een levensmiddelenspeciaalzaak, cateraar, officemanager en organisator van een opleidingsinstituut, en bestuurslid en voorzitter van twee stichtingen. Ik heb zowel in het bedrijfsleven, als in vrijwilligersorganisaties en als zelfstandige gewerkt.

publicaties
- Masterscriptie: Als Parfit Boeddha serieus had genomen... Persoonlijke identiteit als 'hanging reality'.
- Verschijnt najaar 2019: Ilse Bulhof en Robert Keurntjes, Uitzonderlijke Goedheid. Een filosofische ontmoeting tussen Oost en West", Amsterdam: VU University Press

Robert Keurntjes MA
Moerbeistraat 22
6523 KN Nijmegen
06 13776196
mail@robertkeurntjes.nl

privacystatement
Deze website maakt geen gebruik van cookies en verzamelt dus geen gegevens van bezoekers. Als u contact met mij opneemt, met mij in gesprek gaat of mij inhuurt, bewaar ik alleen de benodigde gegevens voor correspondentie en boekhouding. Er worden geen gegevens met derden gedeeld tenzij wettelijk vereist of met nadrukkelijke mondelinge of schriftelijke toestemming. Van gesprekken worden van mijn kant geen verslagen, aantekeningen of opnames gemaakt.

Robert Keurntjes, filosoof & gesprekspartner