Robert Keurntjes, filosoof & gesprekspartner"

Robert Keurntjes, filosoof & gesprekspartner

Ik heb filosofie gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik combineer philosophy of mind met boeddhistische filosofie gericht op hedendaagse vragen.

Boeddhistische filosofie, en psychologie, bestudeerde ik vooral bij het Tarab Instituut.

Vanuit cursussen die ik op gebied van persoonlijke ontwikkeling heb gegeven, in combinatie met mijn opleiding filosofie en training bij Tarab Instituut, heb ik vaardigheden ontwikkeld om te luisteren, te lezen, te analyseren en met mensen (en groepen) in gesprek te gaan op basis van hun vragen, hun verhaal en hun vooronderstellingen.

Ik leerde om gesprekken in groepen (vergaderingen, brain-storm sessies) tot gezamenlijke denkprocessen te vormen. Waarbij niet het uitwisselen van argumenten centraal staat maar het bundelen van argumenten zodat er een gezamenlijke conclusie getrokken kan worden.

Ik werk op het moment als zelfstandig onderzoeker en filosoof (onder andere aan mijn promotieonderzoek) en af en toe als klusjesman/meubelmaker.

Vroegere werkzaamheden bestonden o.a. uit leidinggevende in een levensmiddelenspeciaalzaak, cateraar, officemanager en organisator van een opleidingsinstituut, en bestuurslid en voorzitter van twee stichtingen. Ik heb zowel in het bedrijfsleven, als in vrijwilligersorganisaties en als zelfstandige gewerkt.


Robert Keurntjes MA
Moerbeistraat 22
6523 KN Nijmegen
06 13776196
mail@robertkeurntjes.nl

privacystatement
Deze website maakt geen gebruik van cookies en verzamelt dus geen gegevens van bezoekers. Als u contact met mij opneemt, met mij in gesprek gaat of mij inhuurt, bewaar ik alleen de benodigde gegevens voor correspondentie en boekhouding. Er worden geen gegevens met derden gedeeld tenzij wettelijk vereist of met nadrukkelijke mondelinge of schriftelijke toestemming. Van gesprekken worden van mijn kant geen verslagen, aantekeningen of opnames gemaakt.

Robert Keurntjes, filosoof & gesprekspartner